Frukostfavorit

image

Senaste helgerna har jag frossat i bananplättar till frukost. Jag är helt värdelös på att steka pannkakor och plättar så de blir fula som stryk, men ack så goda.

Bananplättar
Mixa en banan med två ägg.
Tillsätt en nypa salt.
Smaksätt tex med vaniljpulver, kanel eller kardemumma. Nästa helg ska jag testa med lite mald ingfära.

Servera med keso eller kvarg och färska bär.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s