Äppel- och kokosmüsli

image

Det här blev en riktigt lyckad variant av min hemmagjorda müsli. Jag brukar köra en basvariant och sedan smaksätta med lite av det jag har hemma. Äpple, kokos och kanel blev det den här gången.

Äppel och kokosmüsli

Blanda havregryn, rågflingor, linfrön, solrosfrön och pumpakärnor. Pudra kanel över. Häll på ca en halv dl äppelmust och ”krama” in i müslin. Rosta i ugnen i 180 grader. Efter ca 10 minuter tillsätt kokosflingor. Rör om i müslin då och då. Müslin är klar när den känns torr. Det tar drygt en halvtimme. Tillsätt därefter torkade äppelringar klippta i småbitar. Jag hade också finhackade dadlar som jag strödde över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s