Sista söndagen i april

20140427-202945.jpg
Den här tiden på året borde helgerna vara dubbelt så långa. Så mycket det finns att göra och så mycket man vill göra. Och i och med det fina och varma vädret som varit de senaste dagarna så går ju allt så fort.
Dagen började med fönsterputs. Något som jag vanligtvis drar mig för in i det längsta men i fredags investerade jag i en fönsterputsmaskin. Och det ångrar jag inte. Värt varenda krona.
H fick ett ryck och gav sig på ena blomrabatten som förfallit de senaste åren. Nu har vi grävt nya kanter och lagt ogräsväv och satt stenar runt hela. Lite större blev den på kuppen så nu får det väl införskaffas några nya växter.
Bina har också fått ett besök idag. I år är det nog minst två veckor tidigare än vanligt. Full fart var det i kuporna i alla fall. Nu håller vi tummarna för bra honungsskörd i år.
Och slutligen har jag äntligen kommit mig för att vårfixa cykeln. Nu finns det inga ursäkter för att inte börja cykla till bussen ( om det inte skulle vara flera minus förstås). Kvällen provtur var riktigt behaglig i alla fall.

2 tankar om “Sista söndagen i april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s