Pasta al tartufo

20140120-211304.jpg
I helgen gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Nämligen egen pasta. Det har varit på gång länge men nu blev det äntligen av. Till vår köksassistent finns några skivor som man kan sätta på köttkvarnen och så vips har man spagetti eller tagliatelle. Det krävs nog lite träning med rätt hastighet och konsistens på pastadegen för det blev inte den snyggaste pastan. Inget man visar upp för en italiensk nonna precis. Anledningen till att det äntligen blev pastaproduktion i det skullalundska köket var att H fått en bit tryffel och den kunde ju bara inte ligga där och bli dålig. Så det blev italiensk afton i lördags med tryffelpasta och ett glas rött vin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s