Decembermüsli

20131210-184246.jpg

Decembermüsli

Blanda havregryn och rågflingor i en bakplåtsklädd långpanna. Tillsätt linfrön, pumpakärnor, solrosfrön och grovhackade hasselnötter eller mandlar. Pudra över en blandning av kanel, kardemumma, nejlika och ingefära eller ta färdig pepparkakskrydda. Ringla över en matsked flytande honung. Häll på en skvätt äppeljos och krama in i grynblandningen. Rosta i ugnen på 175 grader i ca 20-30 minuter. Rör om då och då och se till att inte müslin bränns vid. När den svalnat blanda i torkade tranbär och torkade äppelbitar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s