Godare ischoklad

20131129-194220.jpg
Ischoklad tycker jag ibland kan smaka lite flottigt, men den här varianten är riktigt god. Receptet kommer från Tamara på Livet på solsidan. Jag har för mig att jag hittade hennes blogg tack vare ett recept på lakritskola, så hon kan sin sak när det gäller godsaker…
Godare ischoklad
400g mörk choklad av god kvalitet
100g cocosfett
1,5 tsk mortlade kaffebönor.

Smält cocosfettet i en kastrull.
Bryt bitar av chokladen och smält med fettet.
Blanda i kaffekrosset oc blanda väl.
Häll upp i formar och ställ kallt.

Annonser

2 thoughts on “Godare ischoklad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s