Pumparisotto

20131116-102104.jpg
En pumpa som överlevt Halloween hamnade igår i en supergod risotto.
Vi följde inget recept utan man får prova sig fram beroende på vilken konsistens man gillar på sin risotto.

Pumparisotto
Börja med att sätt in hela pumpan med skal och allt i ca 200 gr värme. Den är klar man kan sticka en kniv i den och den känns mjuk. Det här kan man göra dagen innan. Gröp ur pumpaköttet.
Fräs risottoris och finhackad lök i en gryta.
Späd med varm buljong och rör hela tiden. Tillsätt mer buljong efter hand och fortsätt röra tills riset är klart. Blanda i pumpan, riven parmesanost och en klick smör. Låt det bli varmt. Salta och peppra.
Till sist rörde vi ner lite tryffelpasta i risottoris.
Servera med lite mer riven parmesan.

Till slu

20131116-103124.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s