Fredags”tacos”

20131108-190741.jpg
På fredagar ska middagen helst gå snabbt och enkelt att tillaga men ändå vara gott och lite ”helgfestligt”. Då är musslor perfekt. Oftast äter vi musslorna med med ett gott bröd, men idag lyxade vi till det och gjorde moules frites – musslor med strips och till det en god aioli. Lite bubbel på det så kan helgen inte börja bättre. Musslor är dessutom ett klimatsmart matval om man väljer odlade.

Annonser

2 thoughts on “Fredags”tacos”

  1. Musslor och pommes, en belgisk klassiker som man blev gödd med då det begav sig i Antwerpen.

    Ett recept på det perfekta musselkoket kanske vore på sin plats, lök och vin?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s