Kalaskorv

image

Korv är ett populärt inslag på Skullalunds matrepertoar. Och då snackar vi inte Dennis-korv eller hotdogs. Det ska vara ”riktig” korv med mycket kött och minimalt med annat. I helgen var H nöjd efter att ha träffat Kristofer Franzén som har startat Franzéns Charkuterier. Med oss hem hade vi Fänkålssalsiccia, Merguez och Nürnberger Rostbratwürstl.

image

Dessutom inköptes ett exemplar av Kristofers korvbok.

image

Sist, men inte minst, fick vi med oss en burk Höstflott. Så mycket godare än det låter. Flott, trattkantareller,äpplen och lök. Fantastiskt gott att breda på nybakat bröd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s