Alla hjärtans dag

Idag är det ju alla hjärtans dag och då tyckte en av de lite ”finare och lyxigare” kattmatsproducenterna att även katterna skulle firas. Så därför fick jag en kupong för en gratisburk av någon ny ”gourmetsmak”. Fint så!!! Men vem har totat ihop texten på kupongen???

Hej kära kattvän! Vad säger du om en liten överraskning nu inför Alla hjärtans dag?”…”Säg inget till din katt.”…”Tänd levande ljus och sätt på lugn, klassisk musik. Duka fram rätten och överraska din älskling. Vi lovar att det blir uppskattat. Varje munsbit är fylld med en harmoni av smaker. De utsökta kalvbitarna har fått sjuda länge i den kärleksfulla såsen.

Jag tror att Kosmos och Jansson är för bonniga katter för att uppskatta tända ljus och klassisk musik. Dessutom föredrar de sitt torrfoder.

2013-01-04 23.40.37Oromantiska katter

2 tankar om “Alla hjärtans dag

  1. Aaahaha! Vilken underbar text, stor humor…eller inte 😉 men jag tror att tipsen är bortkastade på mina katter också. Den ena tiggde till sig spaghetti med köttfärssås med eller utan levande ljus och var jättenöjd vid lunchen idag. Den andra äter bara torrfoder. Inte ens ren fisk går hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s