Stensäkert

2013-01-13 15.21.45Orsasten

En föresats som jag har för 2013 är att successivt byta ut mina skönhets- och hudvårdsprodukter mot ekologiska alternativ. Vid lördagens fotbehandling använde de en natursten från Orsa till fötterna. Stenen har en räfflad sida som används som fotfil, och en slät sida. Den släta sidan kan användas för hela kroppen och tar bort döda hudceller och små ojämnheter. Den ska också öka blodgenomströmningen och stimulera hudförnyelsen. Den ersätter helt enkelt en peelingcreme. Stenen ska visst vara outslitlig så förhoppningsvis är det väl investerade slantar.

Annonser

5 thoughts on “Stensäkert

  1. Hmm…du får komma med en utvärdering sedan. Jag hörde talas om en man som började torrborsta sig varje dag i lumpen för han fick klåda. Sedan fortsatte han med det resten av livet och som åttioåring var han i princip rynkfri och skrynkelfri. Om det berodde på gener eller torrborstning är väl inte helt utrett men själv trodde han att det var torrborstningen. Så som sagt, ser fram emot en utvärdering, fast ganska snart, då 😉

    • Jisses, då kanske man får börja skrubba sig lite oftare. Jag har testat stenen i både torrt och vått tillstånd. Och när den är blöt river den ganska ordentligt, så det får man väl göra när amn behöver sig en riktig avhyvling ; )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s