Dubbelt bubbel

I går hade jag en riktigt superlördag. Efter en skön morgon tog jag bussen in till stan där J mötte upp och bjöd på brunch med champagne på ett av stans hotell.

120Jösses vad mycket det fanns att välja på. Brunch är ju som hotellfrukost, lunchbuffé och afternoon-tea i ett. Det gäller att planera sina val väl för att inte krokna för tidigt.

126

Dessert-bitarna delade vi på för att kunna täcka in så mycket som möjligt av det enorma utbudet.

Mätta och belåtna begav vi oss sedan till Zara och Ulrika på ZoUL Fish SPA. Fish Spa går ut på att stoppa ner fötterna i en bassäng med en massa småfiskar av sorten Garra Rufa. Fiskarna lever på döda hudpartiklar som de nafsar av från fötterna. Det blir samtidigt en micromassage som främjar blodcirkulationen i fötterna.

135

Men innan vi fick sticka ner fötterna blev de tvättade eftersom fiskarna är känsliga för klor och andra hudvårdsprodukter.

133

Det kändes faktiskt som om att ha fötterna i champagne när fiskarna jobbade på. Nu föredrar jag att dricka min champagne framför att bada fötterna i den men jag kan tänka mig att det skulle  kännas så här…  : )

139

144

Behandlingen avslutades med en fotmassage och jag tror faktiskt aldrig jag haft så mjuka fötter. Förhårdnader och valkar var bortgnagda. Fiskarna fick nog ett riktigt skrovmål på mina torra vinterfötter.

3 tankar om “Dubbelt bubbel

  1. Ihhhh! Ser lite äskigt ut det där med fiskarna. Fast det kanske det kan vara värt för att få fötter lena som en barnrumpa…

    Tack för löktipset. Hade ingen aning om att det var så. Nu kanske min mage kan klara rå lök lite bättre. Brukar alltid peta bort den från maten.

    Tamara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s