Kräftor på amerikanskt vis

Kräftor med de klassiska tillbehören är ju aldrig fel men ibland  kan det vara kul att variera sig. När H fyllde år gjorde vi en ”kräftgryta”. För rätt länge sedan fick H några förpacknignar med kryddor lämpade för skaldjur. Det är senapsfrön, korianderfrön, cayennepeppar, dillfrön, allspice och lagerblad förpackade i något som ser ut om en tepåse storlek XXL.

Vi kokade upp kryddpåsen i en kastrull med vatten och lite salt. La i majs och lät koka några minuter. Därefter la vi i citronklyftor,  kräftor och chorizo-korv stekt och skuren i ”slantar”. (Här Emma kom korven in i bilden!). Allt fick stå och ”gotta till sig” några minuter. Till detta åt vi vitlöksbröd och drack en ljus lager.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s